Combi Noord

 

De combi wedstrijden waren in 2018 gewijzigd, er was door Jeugdwedstrijdzeilen bedacht dat er 5 combi wedstrijden zouden komen, dit om de winterstop te verkleinen. ZZ had de eer de slot combi te organiseren welke plaats vond op 13 en 14 Oktober. .

Er zijn dit weekend 74 zeilbootjes gestart. De klassen waren optimist, Splash Blue en Laser 4.7.
De wedstrijden starten zaterdagmorgen keurig om 11:00 uur. Er waren die dag 4 wedstrijden, 2 voor de pauze en 2 later op de middag gestart om 14:30 uur. De zon was er volop en er stond een lopend windje kracht 3 beaufort. De jeugd heeft die dag keurig gevaren en genoten van de zon, wind en de omgeving van ZZ.

Zondag werden er nog 2 wedstrijden gevaren waarvan de eerste startte om 11:00 uur. Tegen 13:30 uur waren er 2 wedstrijden gevaren onder weer zeer mooie zeil omstandigheden. Ook lof voor de zeilers, er waren namelijk in dit weekend geen protesten of moeilijke situaties uit te zoeken. Na de wedstrijden waren afgerond en iedereen de spulletjes hadden opgeruimd vond de prijsuitreiking plaats.
De prijzen waren wederom erg mooi en passend voor de zeilsport. Wederom een zeer geslaagd Combi Noord evenement bij Zv Zuidlaardermeer. Met volle inzet van alle vrijwilligers zie je maar dat we bij een kleine zeilvereniging toch mooie dingen kunnen laten zien voor de jeugdzeilers.

 

Hierbij de link voor de prachtige foto’s van de combi ZZ 2018.

 

https://photos.google.com/share/AF1QipPnDrDGPzFRlBeXa8LZ7I-lEi93YfFMvMIiABeqqUTA2X31CA1LRe6ttU1qSpiN2w?key=WExfVVN3eENwdXNRQ2tHaXRUUTJ0TDRjVXNoVFNR