ONK O-Jol 2019

Open Nederlands Kampioenschap (ONK) Nederland  Olympiajol op het Zuidlaardermeer  van 6-8 september 2019 (Ranglijst wedstrijd) ONK georganiseerd door Zeilvereniging Zuidlaardermeer van 6-8 september 2019

Na het succesvol verlopen ONK Sprint in mei van dit jaar verheugd de Zeilvereniging Zuiderlaardermeer zich op het komende kampioenschap Olympiajollen. Met na verwachting minimaal 60 inschrijvingen zal, als de weergoden ons goed gezind zijn, het een prachtig kampioenschap gaan worden .


Inschrijving  en overzicht op onze webside www.Olympiajol.nl ,  

Op de website www.olympiajol.nl / wedstrijdkalender kun je nog  inschrijven voor

De wedstrijdenDiner/Lunch/ontbijt  voor uw metgezellenDiner en lunch zijn vrij voor de Deelnemers  Ontbijt Plek voor camper of tent. (Henk Mik is hiervoor het aanspreekpunt ter plaatste)  

Vriendelijk doch dringend verzoek om voor of uiterlijk 4 september de zaken via de website van de www.Olympiajol.nl aan ons door te geven.

NOR, De NOR verschijnt een week voor aanvang op de site met de nodige aanvullende informatie. Evenals afgelopen jaar zal de wedstrijdleiding ook nu weer in handen zijn bij Anton Wacher.  

Bij de ONK 2019 zullen onder andere de volgende punten gemeten worden dit onder super visie van Toon Neijman: 

  • Mastvoet (mastbout)
  • Zeilen i.h.b. ½ en ¾ maat en mogelijke versterkingen – ook via loting aan te wijzen hier voor een   10 tot maximaal 20 (alle deelnemers dienen max 2 zeilen aan te bieden voor aftekening)
  • Lood – is het aanwezig, gemerkt en zit het op de plaats waar het hoort te zitten, volgens de   meetbrief
  • Zwemvest, peddels, sleeplijn

Metingen zullen worden uitgevoerd donderdag 5 september van 14:00 tot 21:00 uur en vrijdagochtend van 8:00 tot 10:00 uur

Locatie

Het wedstrijdwater ligt aan het Zuidlaardermeer.

Meerweg 58 ,

9606 PP Kropswolde http://zvzuidlaardermeer.nl

Praktische zaken

Voor de organisatie van de wedstrijd, als ook voor de horecavoorziening, is het belangrijk om te weten op hoeveel deelnemers we mogen rekenen tijdens dit ONK  aan het Zuidlaardermeer.   –  

Inschrijving Olympiajol € 140,00 Kan voldaan worden contant of met pin bij de inschrijving op het wedstrijd secretariaat in het Clubhuis van ZZ Zuidlaardermeer  of overmaken op de bankrekening : 

NL57ABNA 0608399345 tnv ZZ Zuidlaardermeer onder vermelding ONK OJOL 2019, zeilnummer en naam inschrijver.

Prijzen maaltijden voor niet-deelnemers gaarne vroegtijdig opgeven aan de Organisatie.

  • Diner   €  25,00 pp           
  • Lunch  €    7,50  pp
  • Ontbijt €     5,00  pp
  • Camper €   0,00 per nacht  (Melden bij Henk Mik voor plaatsing)

Betalingen horeca

Het Clubhuis biedt de mogelijkheid om per deelnemer een rekening met nummer aan te maken waarop het diner, lunch, ontbijt, consumpties kunnen worden bijgeschreven met het verzoek aan deze het eind af te rekenen. (A.U.B.  niet vergeten)

Campers & tenten

Bij het clubhuis wordt een mogelijkheid gecreëerd om campers en tenten te plaatsen. Er zal een beperkte stroomvoorziening zijn (geen wateraansluiting of afvoer mogelijkheid). Alle deelnemers (inclusief kampeerders) kunnen gedurende het hele weekeinde gebruik maken van de sanitaire voorzieningen van de vereniging..  

Openstelling Clubhuis 

ZZ Zuidlaardermeer Woensdag 5 september 2019 vanaf ongeveer 11:00 uur is het clubterrein toegankelijk en is de wedstrijdorganisatie aanwezig en het clubhuis geopend.  

Overige informatie voor het verblijf

Voor mensen die later willen vertrekken, dan wel langer in de regio willen verblijven, zijn er op de recreatieparken in de nabijheid overnachtingsmogelijkheden in de vorm van blokhutten, kampeerhutten, vakantiehuisjes, kamperen, B&B en hotels. Er is via internet veel informatie te vinden over andere overnachtingsmogelijkheden en mogelijkheden voor activiteiten in de omgeving.  

Voor degene die op woensdag al aankomen en blijven overnachten, een tip : Eetgelegenheid in de buurt op 200 meter, De Rietzoom.   In de directe omgeving zijn aan te bevelen: Groninger Museum Uitgebreide wandel- en fietsroutesBezoek aan de steden Zuidlaren, Groningen Het Groningse Delfsblauw  http://www.keramischmuseumgoedewaagen.nl  

Ik wens jou en je partner een fantastisch evenement en verblijf toe aan het Zuidlaardermeer namens de vloot Zuidlaren.    

Met vriendelijke groet,  

Frieso Por (vlootvoogd Zuidlaren) Telefoon    : +31 (0) 6 20706257

Prive mail        : Fpor@mac.com

.