Opleidingskalender Watersport verbond

Er worden de komende tijd weer verschillende opleidingen georganiseerd. Wij vragen je hierbij graag om deze informatie te delen op jullie kanalen. Lees onderstaand meer over de opleiding tot:

• Wedstrijdofficial 2
• Wedstrijdofficial 3
• Klassencontroleur


Cursus Wedstrijdofficial 2

Op zaterdag 3 november 2018 organiseren wij de 1-daagse cursus tot Wedstrijdofficial niveau 2. Wij vragen je graag om binnen de Klassenorganisatie te informeren of er mensen geïnteresseerd zijn in het volgen van deze cursus. Wellicht zijn er ouders die het leuk vinden om de wedstrijdleiding te assisteren bij de wedstrijden van hun (klein)kind!

Wat is de opleiding tot Wedstrijdofficial 2
n deze 1-daagse opleiding leer je de basisprincipes van wedstrijdzeilen, welke banen er zijn, met welke variabelen door wind en stroming rekening gehouden moet worden, hoe de startprocedure eruit ziet en met welke vlaggen, seinen en regels men veelvuldig te maken krijgt.

Kosten
De opleiding tot Wedstrijdofficial 2 kost € 49,- (ledenprijs inclusief koffie/thee, lunch en certificering).

Inschrijven
Deze opleiding wordt georganiseerd op zaterdag 3 november 2018 te Utrecht. Inschrijven kan via mijnwatersportverbond.nl. Wanneer je ingelogd bent (met je e-mailadres als gebruikersnaam) vind je rechtsboven in de webshop onze opleidingen.

Wil je meer informatie? Neem contact met ons op via opleidingen@watersportverbond.nl.


Cursus Wedstrijdofficial 3

Nadat de opleiding tot Wedstrijdofficial 2 is afgerond, kan gestart worden met de opleiding tot niveau 3. Deze opleiding duurt drie dagen en gaat dieper in op de stof. Vanaf 12 januari 2019 wordt deze opleiding georganiseerd in Utrecht. Mogelijk vormen de opleidingskosten een drempel voor nieuwe instroom. Daarom hebben we voor het cursusgeld een terugbetalingsregeling in het leven geroepen. Er kan gekozen worden voor twee richtingen:

Wedstrijdofficial 3 – Wedstrijdleider
In deze opleiding leert de deelnemer alle functies binnen een wedstrijdcomité kennen, hoe je een wedstrijd organiseert en welke taken en verantwoordelijkheden een wedstrijdleider heeft. Wanneer een deelnemer de cursus afrondt mag hij of zij een wedstrijd leiden op regionaal niveau en participeren in een comité op nationaal niveau. Wanneer de opleiding binnen een jaar wordt afgerond, wordt het inschrijfgeld teruggestort.

Wedstrijdofficial 3 – Protestcomitélid
Het protestcomitélid leidt protesten bij de vereniging of in de regio. In de opleiding leert de deelnemer hoe een protest procedure werkt, welke procedures er moeten worden gevolgd, hoe je feiten vaststelt, vragen stelt en conclusies trekt. Wanneer de opleiding binnen een jaar wordt afgerond, wordt het inschrijfgeld teruggestort.

Kosten
De opleiding tot Wedstrijdofficial 3 kost € 219,- (ledenprijs inclusief koffie/thee, lunch en certificering). Wanneer de opleiding binnen een jaar wordt afgerond, wordt het inschrijfgeld teruggestort.

Inschrijven
Deze opleiding wordt georganiseerd op 12 januari, 2 februari en 2 maart 2019 te Utrecht. Inschrijven kan via mijnwatersportverbond.nl. Wanneer je ingelogd bent (met je e-mailadres als gebruikersnaam) vind je rechtsboven in de webshop onze opleidingen.

Wil je meer informatie? Neem contact met ons op via opleidingen@watersportverbond.nl.


Klassencontroleur

In deze opleiding leert de deelnemer hoe een controle werkt, welke procedures er moeten worden gevolgd, welke situaties er kunnen plaatsvinden en hoe hiermee kan worden omgegaan. Wanneer een deelnemer de cursus afrondt, mag hij of zij een controle uitvoeren tijdens een wedstrijd op nationaal niveau en participeren in een meetcomité op internationaal niveau.

Kosten
De opleiding tot Klassencontroleur kost € 177,- (ledenprijs inclusief koffie/thee, lunch en certificering). Wanneer de opleiding binnen een jaar wordt afgerond, wordt het inschrijfgeld teruggestort.

Inschrijven
Deze opleiding wordt georganiseerd op 6 februari, 30 maart en 9 oktober 2019 te Utrecht. Inschrijven kan via mijnwatersportverbond.nl. Wanneer je ingelogd bent (met je e-mailadres als gebruikersnaam) vind je rechtsboven in de webshop onze opleidingen.

Wil je meer informatie? Neem contact met ons op via opleidingen@watersportverbond.nl.

________________________________________

Het Watersportverbond
Orteliuslaan 1041
3528 BE Utrecht
030 3077500

_____________________________________